Sidor

onsdag 15 augusti 2012

jag avundas..........

.......er som fortfarande har semester

och inte känner av pressen av oss stressade arbetande människor som vill passera er när ni tar upp hela trottoaren i er lunkande och avslappnande fart. 

Lite mycket nu......och ett internet hemma som inte fungerar. Hur kan datorn från en dag till en annan säga till mig
du har ingen nätverksuppkoppling ?   Jag har inte gjort någon ändring. 

Och ni företag som fortfarande håller på och ringer om era korkade marknadsundersökningar, om jag svarar NEJ TACK JAG ÄR INTE INTRESSERAD be då inte era anställda fråga :  varför ?
Nu blev jag uppringd för 3:de gången från samma "företag" på min mobil som det tyvärr inte går att nixa trots att jag sagt nej tack och bett dom radera mitt nr.
eller använder ni er av mantrat: Tredje gången gillt ???

Nämna jag att jag köpte vinterstövlar igår 14 /8.....jag måste vara först  :-) 

Hoppas ni har en mindre stressad dag

14 kommentarer:

 1. Vi beställde en skidresa redan innan midsommar - så jag känner mig före dig ;-)

  Säljare är jobbiga. Här i Spanien finns inget nix-register (tror jag). Men det räcker med att säga "No comprendo" så ger dom upp direkt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahahaha du var först

   kanske ska prova det nästa gång dom ringer ;)

   Radera
 2. Du jag tittade!! på vinterstövlar i måndags. De har fastnat på min näthinna så jag får nog sjutton prova dom också...men DU hann först :)
  Jag har massor med konstiga 08-03-06 noll-blääänummer också på min mobil...jag vägrar svara trots att mina barn skriker SVARAAA så blir du av med dom sen...vill inte!! :(
  Jag ska träna in en sån där försäljarröst också - som ett skådespel - när jag hinner och orkar :D

  Kraaam mitt i livet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Handla dom innan dom försvinner !

   avskyr dessa företag och det känns lite 80-Tal med dessa undersökningar

   Radera
 3. Ja herregud va de ringer...svarar aldrig i hemtelefonen om det inte är 031 nummer numera...är glad att jag har ett kontantskortnummer så jag åtminstone slipper skiten där.

  Ha de gött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hemma ringer dom inte pga nix, men mobilen går varm. Har slutat vara trevlig

   Radera
  2. Nästan inte lönt att vara trevlig mot många där...no mercy är modellen tror jag.

   Radera
  3. tyvärr är det nog så

   Radera
 4. åhh... idag hade jag mer än gärna haft semester oxå - jösses vilken underbar sommarvärme, och för första gången i sommar var jag sugen på att bada efter jobbet ( för självklart blev det en HEL dag i budbilen idag.... TYPISKT ! )

  SvaraRadera
  Svar
  1. precis som här, sommarvärmen kom denna veckan när jag började jobba

   Radera
 5. Tack så mycket! :)

  Ja semestern känns så avlägsen men jag ska vara ledig igen v 35 och 36 men jag ska bara vara hemma och göra så lite som möjligt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. låter härligt, hoppas du får en bra semester

   Radera
 6. De där företagen ringer till min mobil också trots att jag vid upprepade tillfällen bett dem radera mitt nummer. De ringer och lägger på så det blir "missat samtal", så ringer de upp igen, och ibland flera gånger per dag, trots att jag nyss bett dem sluta ringa mig. De tar även upp andra fula metoder som att jag t.ex har deltagit i en enkät om hälsa och vällevnad på webben och därför vill "belöna mig med en fin present som tack". När jag svarade att jag inte har deltagit i något sådant så malde hon vidare om att det kunde ha varit för över 1 år sedan. "Vi vill ge dig en present som tack för det", fortsatte hon envist. Åter svarade jag att de inte skulle ringa mig och att jag inte var intresserad av någon present från dem (jag anade "ugglor i mossen", där. Mitt i min irriterade "harang" avbröt hon med falsk glättighet: "Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!"... och sedan sa det "klick".

  SvaraRadera
  Svar
  1. dom är hemska. Jag säger Nej Tack och lägger på luren direkt. Orkar inte vara trevlig längre

   Radera