Sidor

tisdag 24 juli 2012

I denna djungel........

...av solkrämer har jag hittat rätt

Jag har en ganska tålig hud som blir brun snabbt, så jag brukar ha en ganska låg faktor på min solkräm redan från dag 1, men jag smörjer mig varje dag och hela tiden.

Även min son har fått en tålig hud, dock har jag alltid velat vara extra försiktig med honom så jag har t´vingat på honom en badtröja eftersom han spenderar all tid i poolen när vi är iväg.  För 2 år sedan vägrade han av någon anledning att använda badtröja  ;-)  så jag fick börja smörja in honom 37 gånger om dagen eftersom ingen är vattenfast trots att det står på alla solkrämer - hahahahah  vilket skräp

Då hittade jag Svenska Proderm - Oh my gud !!!  Älskar denna solkräm, räcker att man smörjer en gång på morgonen och en gång efter lunch och ja den är vattenfast

Trots att solen och värmen kommit till Skåne så längtar jag efter att få komma iväg.

Vad smörjer ni in er med ?9 kommentarer:

 1. Svar
  1. ja, den blir flitigt använd nästa vecka :)

   Radera
 2. Eh.... I det här landet har det ju liksom inte varit aktuellt att använda någon solskyddsfaktor alls hittills i år! Man får verkligen hoppas att det kanske kommer att behövas lite grand nu framöver.
  Men annars brukar jag köra med nr 6 i fejjan (i Sverige, kanske runt 15-20 utomlands) för jag blir mest fläckig i ansiktet när jag blir solbränd där. Bättre att pudra med lite solpuder! =)
  Benen och fötterna får sig en omgång med Hawaian Tropic Oil utan faktor alls. De ska STEKAS!! Resten av kroppen får inget alls. Bara lite After Sun Lotion efteråt. Sån är jag! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ska vara rädd om dig, huden ska inte stekas :-)

   glöm inte skyddet på Torsdag

   Radera
 3. Det är verkligen en djungel men jag hörde att det skulle finnas en fantastisk mouse på Stadium som funkade både på barn och vuxna som ska vara den bästa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis den som beskrivs i inlägget - Proderm. Kanon bra men dyr!

   Radera
  2. Det är denna jag har på bild

   Radera
 4. Jag såg faktiskt en reklam i morse när jag körde till jobbet, om en sollotion med manetskydd!! Ha ha skulle vara jättebra om det funkar för jag har hört att rödingarna har kommit till västkusten nu.

  Barnen har jag alltid smörjt in med "Bamse kräm", finns på apoteket och jag tycker den har funkat jättebra på dem. Men mig själv är jag inte lika noga.... tar något jag hittar på hyllan i affären.
  Har också ganska tålig hud, speciellt med tanke på att jag är såpass ljus.

  SvaraRadera
 5. Fast denna ovan är kanon om man som sonen utvecklas simhud under våra semesterveckor

  Manetskydd låter äckligt, ni får gärna behålla dom på "bäst" kusten

  SvaraRadera